Indbrudstyve på spil

Følgende indlæg blev bragt i Rødovre Lokalnyt d. 14. december 2016:

'Goddag - det er Martin Hansen fra Vestegnens politi. Der har været en række indbrud på Kamstrupvej i den senere tid, og vi er ved at lave en interviewundersøgelse blandt beboerne om deres tyverisikringer og indbo'.

Sådan lød en opringning til undertegnede en mandag formiddag. Heldigvis kunne jeg ikke  svare den gode mand på dette tidspunkt, og han ringede aldrig tilbage. Vestegnens Politi oplyser, at de intet kender til manden og advarer mod sådanne telefonopkald. Derimod kan de bevidne, at der i de sidste 3 mdr. er foretaget 22 indbrud på henholdsvis Kamstrupvej, Knud Anchers Vej og Lucernevej.

Folk har gentagne gange konstateret mystiske personer løbe gennem veje og baghaver. Der er sket rigtig megen ødelæggelse i forbindelse med disse indbrud, hvor mønstret har været at stjæle let omsættelige effekter, smykker og penge. At der er tale om organiseret tyveri er der ingen tvivl om. Nogen kan fortælle, at der er lagt spor ud for at banden kan holde opsyn med husene. F.eks. er knytnævestore sten ikke selv vandret op ad trappen til hoveddøren for at lægge sig til rette der.

Politiets råd til borgerne er at ringe til 114 hvis man opdager noget mistænkeligt eller ser personer på steder, hvor de intet har at gøre. Indbruddene er sket både i dag- og aftentimer. Vi som grundejere kan kun opfordre til at holde øje med hinandens huse og sikre, at huset virker beboet med lys m.m. På Lucernevej har jeg kendskab til en nabo, som demonstrativt skriver bilnummeret op, hvis en bilist holder længe med bilen uden at lave andet. Man kan også direkte spørge, om der er noget man kan hjælpe med.

Mogens Brauer 

Seneste kommentarer

05.09 | 12:20

Jeg hører at planen for jubilæet er sat på FB, men alle os der ikke er med her, vil jo også gerne se den. Kan den komme på jeres hjemmeside, så vi også kan blive orienteret med tider og Mad billetter

08.03 | 06:10

Hej. Jeg kan læse i beretningen fra GF21 at der er planer om at tilknytte nyagerkvarteret i fjernvarmenettet, har i nogle kilder på det? Jeg kan ikke finde det omtalt andre steder.
Mvh Astrid

23.12 | 08:54

Hej Gitte
Tak for dit svar. Det er noteret og vi kan tage en snak i det nye år, hvis det bliver aktuelt med udvalget på besøg.

God jul og godt nytår

Mogens

22.12 | 14:52

Hej 🤗
Vi bor på Ejbyvej 193 og I må meget gerne komme at lytte til motorstøj i vores have.

Del siden